Tolong pilih kategori sesuai, jenis posting (pertanyaan atau bukan) dan sertakan tag/topik yang sesuai misal komputer, php, mysql, dll.
Promosi atau posting tidak pada tempatnya akan kami hapus.
Mencantumkan kode program di posting Anda, tolong ikuti aturan yang sesuai, baca http://diskusiweb.com/discussion/39204/aturan-cara-menyisipkan-kode-program-di-diskusiweb

Baca cara posting gambar/image di post Anda: http://www.diskusiweb.com/discussion/47345/cara-menyisipkan-menyertakan-image-pada-posting/p1

www.rm-tronik.com - please review yah

edited 11:22AM in Review
minta tolong donk para senior, web saya di review http://www.rm-tronik.com
thanks,

Tanggapan

  • Ck...baru juga pengen ngomong. Kok hari gini desain nya masih pake tabel mas?
  • keren, lo kayaknya melek tren desain juga. tapi sayang ngga melek sama webstandards
  • Yo ndak apa apa masih seneng ama table. Mungkin perkiraannya lebih mudah desainya kali
  • good .. but not so great ..

    it's no problem using table or not. cause many website in the world still using it. But in the future (also today) we re going to use xHTML and CSS standard for the web design.

    xHTML and CSS make your website code more clean and clear. its also effective for search engine and loading time for your web pages.

    I cannot say " You re not web designer coz you still using TABLE ".

    For me, today or tomorrow, a webdesign world is always open for the transition era for better technology.

    :D:D:D
  • Originally posted by admin_bali
    good .. but not so great ..

    it's no problem using table or not. cause many website in the world still using it. But in the future (also today) we re going to use xHTML and CSS standard for the web design.

    xHTML and CSS make your website code more clean and clear. its also effective for search engine and loading time for your web pages.

    I cannot say " You re not web designer coz you still using TABLE ".

    For me, today or tomorrow, a webdesign world is always open for the transition era for better technology.

    :D:D:D

    basa inggrismu kentel juga ya..:D:D

    ngomong2, ajarin dong buat desain web yang gak pake tabel

    kasi link contoh webnya dong... biar bisa aku pelajari...

    matur nuwun
Sign In or Register to comment.